Awizon heeft het Zonnekeur certificaat ontvangen!


2 oktober 2015

                             

Met het behalen van het Zonnekeur certificaat heeft Awizon erkenning ontvangen van de stichting Duurzame Energie Prestatie Keur (DEPK) voor haar kwaliteit en expertise als zonne-energie installateur. 

Op initiatief van Holland Solar is dit kwaliteitssysteem ontwikkeld om kennis en kunde op het gebied van zonnestroom en zonnewarmte te kunnen borgen. Het kwaliteitskeurmerk ZONNEKEUR-INSTALLATEUR wordt ondersteund door RVO en UNETO-VNI. 

Het doel is om zonne-energie adviseurs en installateurs een goede basis te geven om zonne-energie systemen van hoge kwaliteit te kunnen realiseren. Dit wordt vervolgens aangetoond met het keurmerk. 

Waarom is het Zonnekeur certificaat zo belangrijk?

Voor consumenten is het erg moeilijk om een zonne-energie installateur te beoordelen:

  • beschikt de zonne-energie installateur over de benodigde expertise?
  • behalen de aangeboden zonnepanelen het maximaal haalbare rendement?

 

Bij Awizon bent u hiervan verzekerd: als Zonnekeur installateur hebben wij aantoonbaar veel ervaring (sinds 2003!) én wij hebben het landelijke examen zonne-energie installateur behaald en de praktijktoets met goed gevolg doorstaan. Awizon is door de stichting DEPK beoordeeld op:

  • Kwaliteit: op het gebied van advisering, de geleverde producten én de montage.
  • Zekerheid: onze zonnepanelen gaan minimaal 25 jaar mee.
  • Veiligheid: zonnepanelen leveren veel energie. De veiligheid in het gebruik en bij de montage is daarom van groot belang.

 

Meer over het Zonnekeur certificaat leest u hier.

Deskundig advies over úw besparing met zonne-energie?

Wilt u ook besparen op uw energierekening óf een bijdrage leveren aan een beter milieu? Onze adviseurs informeren u graag over de meest rendabele zonne-energie installatie voor uw woning.  

                           Neem contact op