Awizon op de Nieuwbouw/Verbouw XLBeurs Groningen


9 november 2015

Nieuwbouw/Verbouw XL brengt van vrijdag 20 tot en met zondag 22 november de highlights van de markt samen, waarbij consumenten hun rugzak kunnen vullen met de gewenste informatie. Het gratis toegankelijke evenement in MartiniPlaza in Groningen heeft zich de afgelopen jaren bewezen door haar informatieve karakter, veelzijdige beursvloer (variërend van nieuw- tot verbouw) en inhoudelijke activiteiten. Hiermee biedt Nieuwbouw/Verbouw XL de kortste route naar een nieuw/verbeterd huis én naar energiebesparende oplossingen voor uw woning!

De beursactie van Awizon: ontvang een kortingsbon van € 100,00!

 

                                                

Dit jaar biedt Awizon zonne-energie de bezoekers van haar stand een kortingsbon aan ter hoogte van               € 100,00. De bon kan tot eind januari 2016 gebruikt worden bij de aanschaf van zonnepanelen* of een zonneboiler.

* Geldig vanaf een PV-systeem van 6 panelen, maximaal 1 bon per klant en niet in combinatie met andere kortingen of acties. 

Kijk op afstand mee naar de mogelijkheden voor uw dak!

Onze adviseurs kunnen met digitale luchtfoto's van Cyclo Media op afstand meekijken naar uw dak. Zo kunnen wij u direct laten zien of uw dak geschikt is voor zonne-energie.

Ook kan een berekening worden gemaakt van het maximaal aantal te plaatsen zonnepanelen. U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen of een afspraak maken met één van onze adviseurs voor persoonlijk advies bij u thuis.

Openingstijden van de beurs:

vrijdag 20 november van 13.00 tot 21.00 uur

zaterdag 21 november van 10.00 tot 17.00 uur

zondag 22 november van 10.00 tot 17.00 uur

Entree is gratis!

In verband met de roerige markt in de zonne-energie kunnen wij tijdelijk geen vaste prijzen aangeven.