Awizon staat op de Huis & Tuin Beurs te Leeuwarden


19 februari 2015

Van donderdag 5 tot en met zondag 8 maart 2015 vindt de grootste huis-, tuin- en woonbeurs van Noord-Nederland plaats. Tijdens deze dagen verwelkomen wij u graag in onze stand (standnummer 3124).

Awizon staat op de nieuwe Huis & Tuin 2.0 

De beurs is dit jaar compleet vernieuwd. Zo kunt u door echte straatjes en over gezellige pleinen lopen, prachtig ingerichte tuinen bekijken en in een levensgrote energieneutrale woning rondkijken. 

Huis & Tuin 2.0 is dé plek om inspiratie op te doen voor een verbouwing, verhuizing, herinrichting van de tuin én u te laten informeren over de voordelen van zonne-energie. Bij een bezoek aan onze stand vertellen onze adviseurs u graag meer over de voordelen van zonne-energie systemen.Wist u dat zonnepanelen zich gemiddeld binnen 7 à 8 jaar terugverdienen? Dit komt mede door de BTW teruggaaf voor particulieren. Kopers van zonnepanelen kunnen ook in 2015 nog steeds gebruik maken van deze regeling. 

Voordelige beursaanbieding van Awizon

Ook dit jaar hebben wij een interessante aanbieding voor de bezoekers van onze stand. Wij nodigen u graag uit, zodat onze adviseurs u hier meer over kunnen vertellen.

  

                            

 

In verband met de roerige markt in de zonne-energie kunnen wij tijdelijk geen vaste prijzen aangeven.