Jaarrekening meevaller of tegenvaller?


16 januari 2015

Het nieuwe jaar begint vaak met een jaarrekening van uw energiemaatschappij. Dankzij het zachte weer in 2014 is de kans groot dat u dit jaar niet hoeft bij te betalen.
Wat gaat u doen met het geld wat overblijft?

De tip van Awizon: investeer nú in een zonne-energie systeem. Zo bespaart u blijvend op uw energierekening. Én u bent veel minder afhankelijk van de weersomstandigheden of wijzigingen in de gas- of elektraprijs.

Rendement op uw spaargeld

Topbankiers van de grote banken in Nederland verwachten dat de spaarrente dit jaar onder de één procent duikt (Bron: www.BNR.nl). Spaargeld levert de komende tijd dus nog minder op dan al het geval was. 

Wilt u wél rendement behalen op uw spaargeld? Denk dan aan een investering in zonne-energie. Met zonnepanelen behaalt u al gauw een rendement van circa 7%!  

Zonne-energie in 2014

2014 was een prachtig jaar voor onze zonne-energie eigenaren. De zon heeft afgelopen jaar meer zonuren gemaakt dan gemiddeld.
Het ging in 2014 om 200 zonuren meer. Met een systeem van 6 zonnepanelen en een totaalvermogen van 1.400 wattpiek leverde dit circa 62 kilowattuur meer op.
Met het zachte weer verbruikte u al minder energie en met een zonne-energie systeem heeft u in 2014 nog meer bespaard.

 

Bereken wat u in 2015 kunt besparen