Open dagen bij Awizon op 17 en 18 april 2015


10 maart 2015

Houd vrijdag 17 april en zaterdag 18 april a.s. vrij in uw agenda! Op deze dagen opent Awizon haar deuren voor iedereen die geïnteresseerd is in zonne-energie. 

Open dagen bij Awizon zonne-energie!

 

                            

U bent van harte welkom op:

  • vrijdag 17 april a.s. van 10.00 tot 18:00 uur
  • zaterdag 18 april a.s. van 10:00 tot 16:00 uur

 

Wij zijn gevestigd aan de Meander 3, 9231 DB te Surhuisterveen.

Onze adviseurs staan klaar om al uw vragen over zonnepanelen en zonneboilers te beantwoorden. Ook kunt u onze producten bekijken, zoals:

  • de diverse zonnepanelen en omvormers uit ons assortiment;
  • voorbeelden van opstellingen op platte daken;
  • een voorbeeld van onze nagelvaste bevestigingswijze op schuine daken;
  • opstellingen van de zonneboilers uit ons assortiment.

Maak als bezoeker kans op één van de gratis sets RVS Solar Tuinlampen

Onder de bezoekers van onze open dagen verloten wij 2 sets RVS Solar Tuinlampen. Kom dus langs, laat u informeren over alle mogelijkheden en voordelen van zonne-energie voor u en wie weet wint u één van de sets Solar Tuinlampen.

Kijk op afstand mee naar de mogelijkheden voor uw dak!

Onze adviseurs kunnen met digitale luchtfoto's van Cyclo Media op afstand meekijken naar uw dak. Zo kunnen wij u direct laten zien of uw dak geschikt is voor zonne-energie. Ook kan een berekening worden gemaakt van het maximaal aantal te plaatsen zonnepanelen. U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen of een afspraak maken met één van onze adviseurs voor persoonlijk advies bij u thuis.  

Vragen over de BTW teruggaaf voor particulieren? 

De heer J. Bouma van Bouma Advies & Consultancy uit Grou is net als vorig jaar aanwezig tijdens onze open dagen. Hij is gespecialiseerd in de verzorging van het traject van de BTW teruggaaf voor particulieren en kan al uw vragen hierover beantwoorden.

Bouma Advies & Consultancy hanteert voor Awizon klanten die dit traject willen laten verzorgen een gereduceerd tarief van € 103,30 exclusief BTW.