Open dagen bij Awizon op 15 en 16 april 2016!


31 maart 2016

Het is lente, de zon laat zich weer van z’n beste kant zien, het is tijd voor de open dagen van Awizon! Op 15 en 16 april kunt u bij Awizon in Surhuisterveen terecht voor al uw vragen, wensen en dromen op het gebied van zonnepanelen, zonneboilers en alles wat daarbij komt kijken. Na een bezoek aan onze open dagen bent u volledig op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van zonne-energie.

                    Open dagen bij Awizon Zonne-energie!

                                             Vrijdag 15 april van 10:00 tot 18:00 uur

                                           Zaterdag 16 april van 10:00 tot 16:00 uur

                      

 

De open dagen van Awizon staan volledig in het teken van het beantwoorden van al uw vragen over zonnepanelen, zonneboilers en zonnestroomboilers. Wij informeren u over het laatste nieuws over subsidies en regelingen die toepasbaar zijn bij de aanschaf van zonne-energie systemen. Aan alles is gedacht. En..... iedere bezoeker maakt kans op een set van 3 Yingli zonnepanelen met een Mastervolt omvormer (zie voor meer informatie verderop op deze pagina).

De activiteiten tijdens de open dagen:                      

  • Heeft u vragen over de bijzonder voordelige BTW-teruggaaf bij de aanschaf en montage van zonnepanelen? Jan Bouma, van Bouma Advies & Consultancy in Grou, is dé expert op dit gebied en kan u er alles over vertellen.
  • Onze adviseurs werpen samen met u een verhelderende blik op uw dak: bekijk of úw dak geschikt is voor zonnepanelen en hoeveel panelen er op geïnstalleerd kunnen worden.
  • Bekijk opstellingen van diverse producten uit ons assortiment:
  • Zonnepanelen: dunne film, mono blacks en poly-panelen, ze zijn allemaal te zien en aan te raken. En natuurlijk kunnen wij u van alle adviezen en informatie voorzien. Welk paneel is het meest geschikt voor u?
  • Omvormers: Fronius, Solar Edge met Power Optimizers voor elk paneel, etc. Onze experts adviseren u over de beste omvormer voor uw situatie.
  • Monitoring: direct inzicht in de dagelijkse en jaarlijkse opbrengst van uw zonnepanelen. Bekijk de mogelijkheden om via een laptop of mobiel zelfs op afstand de prestaties en uw besparing te volgen.
  • Zonneboilers en zonnestroomboilers: onze adviseurs tonen de voordelen van deze prachtige techniek en geven alle informatie omtrent de ISDE-subsidie voor zonneboilers.
  • Hoe worden zonnepanelen gemonteerd: wij laten u zien welke mogelijkheden er allemaal zijn. De zonneschans op een plat dak, de  nagelvaste bevestiging op een schuin dak, een oost-west opstelling op een platdak. Aan alles is gedacht! 
  • Bijzonder & Genieten Food and Lifestyle uit Surhuisterveen zal op geheel eigen wijze zorg dragen voor een smakelijke toevoeging aan de open dagen.

 

Win een set zonnepanelen met omvormer! 

Onder de bezoekers van onze open dagen wordt een set van 3 Yingli zonnepanelen met een Mastervolt omvormer verloot. Kom dus langs, laat u informeren over alle mogelijkheden en voordelen van zonne-energie en wie weet wint u deze set zonnepanelen. (Let op: de montage is niet inbegrepen. De prijs mag ook ingewisseld worden tegen korting op een grotere set zonnepanelen). 

                                         

 

Bijzonder & Genieten   

De koffie staat klaar, onze experts hebben er zin in en hopelijk zorgt de lentezon voor een extra fijne sfeer. En........ Bijzonder & Genieten staat klaar met een traktatie voor de bezoekers. We kunnen niet wachten om u te begroeten tijdens de open dagen van Awizon, op 15 en 16 april! Tot dan!