Awizon exclusief SunPower partner Noord-Nederland


3 april 2017

Met trots kondigen wij aan dat we sinds kort exclusief partner voor SunPower zonnepanelen in Noord-Nederland zijn. SunPower is één van de meest innovatieve en duurzame energiebedrijven ter wereld en levert volledige zonne-energieoplossingen voor particulieren, bedrijven, overheid, scholen, etc.

Zoekt u de beste zonnepanelen?

De technologie achter de SunPower zonnepanelen is uniek en ook beter dan conventionele zonnepanelen. SunPower zonnepanelen worden ontworpen in Silicon Valley en geproduceerd in Europa. Ze halen meer stroom uit elke zonnestraal en zijn beter bestand tegen zware weersomstandigheden. Dit alles in een dun, geavanceerd ontwerp. Zo krijgt u meer stroom, meer duurzaamheid en een fraaier esthetisch aanzicht.

25 jaar productgarantie

Vergeleken met een conventioneel paneel produceert een zonnepaneel van SunPower gedurende de eerste 25 jaar 70% meer energie met hetzelfde oppervlak. Hierdoor heeft u minder panelen en dakruimte nodig om dezelfde hoeveelheid stroom te genereren. Dus ook huiseigenaren met een kleiner dak kunnen meer stroom opwekken en hun elektriciteitsrekening verlagen. Daarnaast presteren SunPower zonnepanelen beter bij bewolkt of mistig weer, wat zeer gunstig is in de Nederlandse weersomstandigheden. 

SunPower is al meer dan 30 jaar toonaangevend in zonenergie. Zonnepanelen van SunPower hebben de zonnevliegtuigen aangedreven voor NASA en zonnepanelen geleverd aan o.a. Oxord University, Siemens, 3M Italy en aan meer dan 500.000 woningeigenaren over de hele wereld.

Omdat SunPower elk paneel zelf produceert met de allerhoogste kwaliteitsnormen, beschikken de zonnepanelen over maar lieft 25 jaar product- en vermogensgarantie. SunPower bouwt als enige haar zonnecel op een vaste koperen fundering, waardoor de cellen nagenoeg niet onderhevig zijn aan aantasting door bijvoorbeeld weersinvloeden en door microscheurtje in de cellen. Hierdoor degraderen SunPower zonnepanelen minder snel dan de conventionele zonnepanelen. Kortom: een hogere stroomopbrengst en een langere levensduur. Bekijk hier de uitleg over de techniek van SunPower zonnecellen: 

De voordelen van SunPower:

  • De beste technologie: SunPower zonnepanelen presteren beter, houden het langer uit en bieden de fraaiste eshetiek voor uw dak.
  • De hoogste besparing en stroomopbrengst: SunPower zonnecellen leveren door de hoge efficiëntie over 25 jaar tijd 70% meer energie dan conventionele zonnepanelen.
  • De langste levensduur en de beste garantie: Sunpower is als enige zonnecel opgebouwd op een koperen fundering en beschikt over 25 jaar product- en vermogensgarantie. SunPower is als beste uit de "Fraunhofer PV Durability Initiative" test gekomen wat betreft  
  • De beste beoordeling op het gebied van duurzaamheid: SunPower zonnepanelen zijn net zo duurzaam als de stroom die zij opwekken. Als eerste en enige producent van zonnepanelen heeft SunPower de prestigieuze Cradle to Cradle Certified Silver toekenning gekregen voor milieuverantwoordelijkheid in het ontwerp en de productie. 
  • En....... het mooiste zonnepaneel: SunPower biedt een prachtig vormgegeven technologie. Uniform, zwart en elegantie!

Kijk voor meer informatie op de website van SunPower: https://www.sunpowercorp.nl

 

Vraag advies aan

In verband met de roerige markt in de zonne-energie kunnen wij tijdelijk geen vaste prijzen aangeven.