Awizon plaatst zonnepanelen voor Woonfriesland


20 februari 2017

Binnenkort starten de monteurs van Awizon met het plaatsen van zonnepanelen voor Woningcorporatie Woonfriesland. Dit project wordt uitgevoerd in samenwerking met Wocozon, een stichting die zich ten doel heeft gesteld om bewoners van sociale huurwoningen de voordelen van zonnestroom te bieden.

Zonnepanelen voor huurders

De plaatsing van zonnepanelen is onderdeel van de kwaliteitsverbetering van het woningbestand van Woonfriesland. De Friese woningcorporatie wil de komende jaren circa 15.000 huurwoningen van zonnepanelen voorzien. Het startschot wordt gelost bij een huurwoning in Heerenveen. Daarna volgen huurwoningen in andere plaatsen in Friesland. Woonwijken in Drachten en Wolvega zijn als eerstvolgende projecten zijn aangewezen.

 

Woningcorporaties kiezen voor zonne-energie

Awizon heeft de afgelopen jaren voor diverse woningcorporaties zonnepanelen geplaatst. Zo zijn in Friesland huurwoningen van Elkien en Stichting Woningbouw Achtkarspelen door onze monteurs van zonnepanelen voorzien. In Groningen heeft Awizon diverse projecten uitgevoerd voor Nijestee en De Huurmeesters en in Drenthe voor Woonservice en Domesta. 

Bekijk afbeeldingen van de projecten onder Referenties Woningcorporaties.

 

Contact