Open dagen bij Awizon op 7 en 8 april 2017


24 maart 2017

Awizon laat de zon niet voor niets opgaan!

Het voorjaar komt er weer aan! Voor Awizon in Surhuisterveen is dit ieder jaar aanleiding om haar deuren open te stellen voor iedereen die geïnteresseerd is in zonne-energie. Bent u benieuwd hoe een accu voor de opslag van zonnestroom eruit ziet? Hoe de nieuwste zonneboilercollectoren prachtig gecombineerd kunnen worden met zwarte zonnepanelen? Of wilt u live bekijken hoe een monteur zonnepanelen op een schuin dak monteert? Mis dan onze open dagen op 7 en 8 april niet!

Wat kunt u allemaal verwachten op onze open dagen?

De open dagen van Awizon staan volledig in het teken van het beantwoorden van al uw vragen over zonnepanelen en zonneboilers. Wij informeren u over nieuwe producten en het laatste nieuws over subsidies en regelingen die dit jaar beschikbaar zijn. Na een bezoek aan onze open dagen bent u volledig op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van zonne-energie: 

 • Bekijk hoe een accu voor de opslag van zonnestroom eruit ziet: dé toekomst van zonne-energie!
 • Live demonstratie door een monteur van de montage van zonnepanelen op een schuin dak.
 • Bekijk de zonneboot van het Sunflare solarteam, waarmee ze aan diverse nationale en internationale zonnebootraces deelnemen. Kijk hier voor meer informatie over het Sunflare Solarteam.
 • Heeft u vragen over de bijzonder voordelige BTW-teruggaaf bij de aanschaf en montage van zonnepanelen? Jan Bouma, van Bouma Advies & Consultancy in Grou, is dé expert op dit gebied en kan u er alles over vertellen.
 • Zonnepanelen en zonneboilercollectoren combineren? Bekijk tijdens de open dagen hoe de nieuwe collectoren met dezelfde afmetingen en uitstraling perfect gecombineerd kunnen worden met zwarte zonnepanelen.
 • Onze adviseurs bekijken samen met u via digitale luchtfoto’s de mogelijkheden voor uw dak. Is úw dak geschikt voor zonnepanelen of een zonneboiler? Hoeveel panelen of collectoren kunnen op uw dak geïnstalleerd worden?
 • Bekijk opstellingen van diverse producten uit ons assortiment:
  • Zonnepanelen - mono blacks, poly of hoog vermogen panelen vanaf 300 Wattpiek. Uiteraard kunnen wij u van alle adviezen en informatie voorzien. Welk paneel is het meest geschikt voor uw dak?
  • Omvormers - Solar Edge met Power Opimizers voor elk paneel, Fronius, Growatt, noem maar op. Onze experts adviseren u over de beste omvormer voor uw persoonlijke situatie.
  • Zonneboilers - Onze adviseurs tonen de voordelen van deze prachtige techniek en geven alle informatie over subsidie mogelijkheden. De ISDE subsidie is vanaf januari met maar liefst 50% verhoogd!
  • Monitoring - Direct inzicht in de dagelijkse en jaarlijkse opbrengst van uw zonnepanelen. Bekijk de mogelijkheden om via een laptop of mobiel zelfs op afstand de prestaties en uw besparing te volgen. 

 

De koffie staat klaar en onze experts hebben er zin in! Wij heten u graag van harte welkom op vrijdag 7 april (van 10:00 – 18:00 uur) en zaterdag 8 april (van 10:00 tot 16:00 uur)! U vindt Awizon aan de Meander 3, 9231 DB te Surhuisterveen. Tot dan!