Awizon gaat op volle toeren het najaar in

Awizon gaat op volle toeren het najaar in

13 september 2018

We gaan met een eindspurt richting het einde van het jaar met de installatie van diverse grote en kleine zonne-energiesystemen. Terwijl een deel van onze monteurs zonnepanelen monteert bij particuliere opdrachtgevers, zijn een aantal van hen vorige week gestart met een groot project in Leeuwarden.

Bouwmaat in Leeuwarden laat 996 BenQ 300 Wattpiek zonnepanelen op hun dak plaatsen. Een systeem met een totaal vermogen van bijna 300.000 Wattpiek. Binnen enkele weken is dit systeem gereed om jaarlijks tussen de 255.000 en 268.000 kWh op te wekken. Dit staat gelijk aan het gemiddelde verbruik van circa 70 huishoudingen. Het is één van meerdere grote projecten die wij de komende maanden in opdracht van DVEP energie uitvoeren.

 

Awizon in het zonnetje

De Leeuwarder Courant besteedde deze week aandacht aan een ander project dat wij in 2019 en 2020 gaan uitvoeren in de opdracht van de gemeente Smallingerland: circa 1150 zonnepanelen op 3 gemeentelijke gebouwen, waaronder het raadhuis en een parkeerdek. Het volledige artikel is hier terug te lezen. 

Eind september gaan onze monteurs van start met de plaatsing van 600 zonnepanelen op een bedrijfsgebouw in Gorredijk. In samenwerking met LECO, de lokale energie coöperatie Opsterland, worden de komende jaren diverse bedrijfsgebouwen door Awizon verduurzaamd met zonnepanelen. Voor deze projecten is SDE+ subsidie toegekend. Bent u ondernemer en wilt u informatie ontvangen over verduurzaming van uw bedrijfspand? Informeer bij ons naar de mogelijkheden voor subsidies en interessante fiscale aftrekposten. Meer informatie voor ondernemers vindt u ook op onze website onder: https://www.awizon.nl/kennisbank/subsidies-en-regelingen-voor-ondernemers

 

Vraag advies aan

In verband met de roerige markt in de zonne-energie kunnen wij tijdelijk geen vaste prijzen aangeven.