Zonnepanelen van Awizon bij scholen en bedrijven

Zonnepanelen van Awizon bij scholen en bedrijven

3 juli 2020

Het is bijna bouwvak, een mooi moment om een inventarisatie te maken van de grote(re) zakelijke projecten die wij de afgelopen maanden hebben mogen uitvoeren. Voor onze planner is het een periode met veel uitdagingen geweest. Corona en het werken volgens de richtlijnen van het RIVM hebben het soms erg lastig gemaakt om de vaart erin te houden. Gelukkig zijn de regels inmiddels versoepeld en verwachten wij na de bouwvak onze teams weer optimaal in te kunnen zetten. 

Bij onze monteurs geen gebrek aan werkplezier, ondanks dat zij zich soms in tweeën of zelfs in drieën moesten splitsen ;-)

Zonnepanelen op scholen en bedrijven

De afgelopen maanden hebben we in samenwerking met DVEP (de Vrije Energie Producent) 315 zonnepanelen geplaatst bij de Rijksuniversiteit Groningen. En ook 3 scholen in Stadskanaal zijn verduurzaamd met een totaal van 1.056 zonnepanelen. 

Voor ondernemers zijn er nog steeds een aantal regelingen beschikbaar die de aanschaf van zonnepanelen erg aantrekkelijk maken. Een agrariër in Haule heeft Energie Investeringsaftrek (EIA) toegepast voor de installatie van 100 zonnepanelen. Bedrijven in Joure, Drachten, Leek en Groningen hebben met gebruikmaking van diverse regelingen respectievelijk 100, 90, 200 en 206 zonnepanelen door Awizon laten installeren. Bekijk hieronder de foto's die afgelopen weken van de projecten zijn gemaakt.

De overige teams zijn ingezet voor de installatie van zonnepanelen bij particulieren.

Zonnepanelen advies voor ondernemers

Wilt u meer weten over de diverse regelingen die de aanschaf van zonnepanelen interessant maken voor ondernemers? Lees hier meer óf neem contact op met één van onze adviseurs. Wij helpen u graag op weg met het verduurzamen van uw bedrijf en het besparen op de energiekosten.

 

Vraag advies aan