Projecten van Awizon in het zonnetje

Projecten van Awizon in het zonnetje

8 juli 2021

De afgelopen maanden zijn onze monteurs druk geweest met de afronding van diverse projecten. Bijvoorbeeld het zonne-energiesysteem bij AVEK kwaliteitsbedden in Surhuisterveen, bestaande uit 470 stuks SunPower panelen, SolarEdge omvormers en Power Optimizers.

Dit systeem is begin juni in samenwerking met Bouma Technisch Installatiebedrijf uit Sumar op het net aangesloten. Het systeem heeft een totaal vermogen van 197.400 wattpiek, genoeg voor de gemiddelde jaarlijkse stroombehoefte van ruim 50 huishoudingen.

Verder hebben we voor DVEP Energie weer een aantal scholen in de regio verduurzaamd, o.a.:

  • De Michaëlschool in Leeuwarden (56 zonnepanelen)
  • Singelland in Drachten (124 zonnepanelen)

 

En 2 scholen in opdracht van de gemeente Achtkarspelen:

  • CBS De Hoeksteen in Surhuisterveen (84 zonnepanelen)
  • CBS De Merlettes in Kootstertille (60 zonnepanelen)

 

   

 

Voor Woningcorporatie Nijestee in Groningen, waarvoor we de afgelopen jaren al een mooi gedeelte van hun huurwoningbestand hebben mogen verduurzamen, hebben we nog 9 woningen van zonnepanelen voorzien. En in samenwerking met Bouma Technisch Installatiebedrijf zijn ook dit jaar weer meerdere nieuw- en verbouwbouwprojecten verduurzaamd. Onder andere bij Woningcorporatie Dynhus in Balk en de multifunctionele accommodatie (mfa) in Meeden met 160 zonnepanelen. 

Tot slot in Sint Nicolaasga, waar tot nu toe op 30 recreatiewoningen zonnepanelen (dakgeïntegreerd) zijn geïnstalleerd. De volgende fase in dit project wordt binnenkort opgeleverd, zodat we na de vakantieperiode de montage daar kunnen voortzetten. Onze monteurs kunnen over 2 weken eerst gaan genieten van hun welverdiende vakantie!

Bent u benieuwd hoeveel u kunt verdienen met zonnepanelen? Neem dan contact op met één van onze adviseurs.

Neem contact op