Doe-het-zelf pakket

Zelf zonnepanelen monteren met topkwaliteit zonnepanelen en omvormer van Awizon? Onze technisch adviseur heeft voor u al een selectie gemaakt uit het grote aanbod van de diverse merken. Zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs. 

Wij bieden prachtige zwarte zonnepanelen die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook efficiënte energieopwekking mogelijk maken. Onze omvormers zijn verkrijgbaar in verschillende merken, met de keuze tussen varianten met of zonder Power Optimizers en stringomvormers.

Ontdek het gemak van onze complete doe-het-zelf pakketten, die zowel de zonnepanelen als de omvormer van jouw voorkeur bevatten. Natuurlijk worden deze pakketten geleverd met alle benodigde montagematerialen, zodat je moeiteloos kunt genieten van de voordelen van zonne energie.

 

                                     

 

                Vrijblijvende offerte aanvragen        

 

 Heeft u nog vragen? 

 

Neem contact op

 

Referentie Willem Wilberts

“Sinds 3 jaar hebben wij 8 zonnepanelen die prima werken. We hebben samen met 15 anderen in de straat de panelen tegelijk gelegd. Jaarlijks maken we een vergelijking. Dan zie je kleine verschillen in opbrengst doordat een buurman bijvoorbeeld een schoorsteen heeft. Kortom: we zijn heel tevreden. ”

Dhr. Van Bolhuis te Groningen