Indak systeem zonnepanelen

Awizon levert twee typen dak geïntegreerde montagesystemen waarbij de zonnepanelen tussen en (nagenoeg) op dezelfde hoogte als de dakpannen worden gemonteerd. De indak systemen zijn waterdicht. Wanneer u zonnepanelen wilt aanschaffen en hoge eisen stelt aan de afwerking en het aanzicht van het PV-systeem, dan is een indak systeem een fraaie oplossing.

De voordelen van een indak systeem:

  • Fraaie esthetische afwerking: een strak zonnedak
  • Toepasbaar bij zowel nieuwbouwwoningen als bij bestaande woningen
  • Uitermate geschikt voor bestaande dakconstructies niet te zwaar mogen worden belast
  • Besparing op de aanschaf van dakpannen bij nieuwbouwwoningen

 

                               

De indak montagesystemen van Awizon:

  • GSE 

Het GSE integratie systeem wordt gebruikt voor de installatie van zonnepanelen op nagenoeg alle type daken (dakpannen met kromming, mechanisch, plat, leistenen. GSE wordt toegepast in de zowel de bestaande als nieuwbouw; de zonnepanelen kunnen staand (portrait) en liggend (landscape) worden geïnstalleerd. Montage is mogelijk op dakvlakken met een hellingshoek van 15­­° tot 50°. Het GSE systeem is scherp geprijsd, licht in gewicht en gegarandeerd waterdicht. 

       

  • Sunstation

De Sunstation module is ontworpen als waterdichte dakbedekking met een fraaie, naadloze afwerking en een verborgen afvoergoot. Het is niet nodig om een sub-frame te installeren: het dakbeschot en de panlatten blijven zitten, alleen de dakpannen worden verwijderd. Het monokristallijne paneel van 270 Wattpiek is geïntegreerd in het montagesysteem. 

Sunstation is prijsconcurrerend met de standaard opdak systemen en ontworpen voor een brede variatie aan daken, dakpannen of leisteen van uiteenlopende producenten. 

           

 

  • Easyroof

Het Easyroof systeem is gebaseerd op kunststof elementen waarop de meest voorkomende zonnepanelen kunnen worden verwerkt. Bij dit montagesysteem is het PV-paneel dus niet geïntegreerd, maar kunt u zelf een keus voor een module maken.

Het systeem is eenvoudig en snel te monteren: de PV panelen worden met kunststof elementen waterdicht en naadloos bevestigd op de panlatten. De zonnepanelen kunnen individueel verwijderd en terug geplaatst worden bij onderhoud of service.

            

Wilt u informatie ontvangen over de mogelijkheden voor uw dak of een afspraak maken met onze adviseur voor persoonlijk advies bij u thuis? 

 

                                    Maak een vrijblijvende afspraak

Referentie Willem Wilberts

“1. Plaatsing ging snel en professioneel door goede voorbereiding. Heel fijn! 2. Vervolgens werken ze boven verwachting. We dachten dat de opwekking minder zou zijn i.v.m. de schaduw van bomen en overhangend dak, wat overigens door Awizon heel eerlijk en duidelijk werd uitgelegd bij het eerste gesprek. Heel fijn! 3. Geschat financieel voordeel kan ik moeilijk geven, omdat we geen "verleden" hebben in dit huis. We zijn gestart met de zonnepanelen, een nieuwe cv installatie en verbeterde isolatie. Maar als ik u vertel dat de vorige eigenaar € 365,- per maand betaalde en wij € 165,- dan krijgt u toch een goed beeld. Bovendien krijgen we jaarlijks ook nog iets terug, dus effectief komen we zelfs lager uit. Heel fijn! Awizon krijgt van ons ***** ”

M. Buddingh te Waskemeer

Referentie Willem Wilberts lorem

“Mattie van der Meulen is verkoopadviseur bij Awizon zonne-energie.”

Mattie van der Meulen