Indak systeem zonnepanelen

Awizon levert twee typen dak geïntegreerde montagesystemen waarbij de zonnepanelen tussen en (nagenoeg) op dezelfde hoogte als de dakpannen worden gemonteerd. De indak systemen zijn waterdicht. Wanneer u zonnepanelen wilt aanschaffen en hoge eisen stelt aan de afwerking en het aanzicht van het PV-systeem, dan is een indak systeem een fraaie oplossing.

De voordelen van een indak systeem:

  • Fraaie esthetische afwerking: een strak zonnedak
  • Toepasbaar bij zowel nieuwbouwwoningen als bij bestaande woningen
  • Uitermate geschikt voor bestaande dakconstructies niet te zwaar mogen worden belast
  • Besparing op de aanschaf van dakpannen bij nieuwbouwwoningen

 

                               

De indak montagesystemen van Awizon:

  • GSE 

Het GSE integratie systeem wordt gebruikt voor de installatie van zonnepanelen op nagenoeg alle type daken (dakpannen met kromming, mechanisch, plat, leistenen. GSE wordt toegepast in de zowel de bestaande als nieuwbouw; de zonnepanelen kunnen staand (portrait) en liggend (landscape) worden geïnstalleerd. Montage is mogelijk op dakvlakken met een hellingshoek van 15­­° tot 50°. Het GSE systeem is scherp geprijsd, licht in gewicht en gegarandeerd waterdicht. 

       

  • Sunstation

De Sunstation module is ontworpen als waterdichte dakbedekking met een fraaie, naadloze afwerking en een verborgen afvoergoot. Het is niet nodig om een sub-frame te installeren: het dakbeschot en de panlatten blijven zitten, alleen de dakpannen worden verwijderd. Het monokristallijne paneel van 270 Wattpiek is geïntegreerd in het montagesysteem. 

Sunstation is prijsconcurrerend met de standaard opdak systemen en ontworpen voor een brede variatie aan daken, dakpannen of leisteen van uiteenlopende producenten. 

           

 

  • Easyroof

Het Easyroof systeem is gebaseerd op kunststof elementen waarop de meest voorkomende zonnepanelen kunnen worden verwerkt. Bij dit montagesysteem is het PV-paneel dus niet geïntegreerd, maar kunt u zelf een keus voor een module maken.

Het systeem is eenvoudig en snel te monteren: de PV panelen worden met kunststof elementen waterdicht en naadloos bevestigd op de panlatten. De zonnepanelen kunnen individueel verwijderd en terug geplaatst worden bij onderhoud of service.

            

Wilt u informatie ontvangen over de mogelijkheden voor uw dak of een afspraak maken met onze adviseur voor persoonlijk advies bij u thuis? 

 

                                    Maak een vrijblijvende afspraak

Referentie Willem Wilberts

“Wij zijn erg tevreden over de installatie en service van Awizon en hebben veel plezier van de zonnepanelen (18 stuks Suntech 210WP) en de Sunny boy die alles perfect bijhoudt. De opbrengst is sinds installatie (januari 2011) 14.670 kWh, oftewel ruim 3200 kWh per jaar. ”

"Tevreden klant" uit Leeuwarden

Referentie Willem Wilberts lorem

“Gerard Kuipers is verkoopadviseur bij Awizon zonne-energie.”

Gerard Kuipers