Laadpalen geïnstalleerd door Awizon

Besparen en duurzaamheid
Bij Awizon begrijpen we dat de technologie rond elektrische auto's voor velen nog nieuw en enigszins verwarrend kan zijn. Daarom ontzorgen wij u graag. Ons team verzorgt niet alleen de levering en installatie van laadpalen bij u thuis of op uw bedrijf, maar we bieden ook maatwerkoplossingen aan. We begrijpen dat uw behoeften uniek zijn, en we staan klaar om met u de verschillende opties te bespreken.

Ontdek Wat Awizon Voor U Kan Betekenen

Als u overweegt om een laadpaal bij u thuis of op uw bedrijf te installeren, helpen wij u graag verder. Ons team staat klaar om u te adviseren over de juiste leverancier en de mogelijkheden die het beste bij uw situatie passen. Uiteindelijk zorgen wij ervoor dat de laadpaal op de door u gewenste locatie wordt geïnstalleerd.

Neem vandaag nog contact met ons op. Onze experts staan u graag te woord en begeleiden u bij elke stap van het proces om duurzame energieoplossingen te realiseren. Bij Awizon leveren we maatwerk, zodat u kunt genieten van groene energie en besparingen die bij uw unieke behoeften passen.

Referentie Willem Wilberts

“Wij hebben een oud boerderijtje waar bovenaan het dak 9 zonnepanelen zijn geplaatst. De eerste dag kwamen de monteurs van Awizon een begin maken tijdens een paar fikse stortbuien. Alles in overleg (o.a. over de optimale positie van de panelen) en met de grootst mogelijke zorg werd er gewerkt. De tweede dag is alles aangesloten door 2 andere monteurs, eveneens weer in overleg en met zorg. Kortom een zeer tevreden klant. Mijn grote dank voor de correcte manier van werken. ”

Dhr. Hoogland uit Noordwolde

In verband met de roerige markt in de zonne-energie kunnen wij tijdelijk geen vaste prijzen aangeven.