Verzekering


Bestaande opstalverzekering

Wanneer de zonnepanelen op een eigen woning liggen dan valt het systeem vaak onder de bestaande opstalverzekering van de woning. Wel is het belangrijk dat de zonnepanelen (nagel)vastzitten aan uw woning. Wanneer de zonnepanelen los op de grond staan zoals bij een veldopstelling dan zijn ze geen onderdeel van het onroerend goed en wordt dit niet gedekt door de opstalverzekering. 

Inspectieregeling
Sommige verzekeringsmaatschappijen hebben een verplichte inspectieregeling in de voorwaarden staan. Uw zonnepanelen worden dan eerst gecontroleerd voordat de verzekeringsaanvraag geaccepteerd wordt. 

Denk er wel aan dat de herbouwwaarde van de opstalverzekering wordt verhoogd met de waarde van de zonnepanelen. U dient er rekening mee te houden dat u iets meer premie betaald. 

Neem voor vragen hierover gerust contact op met één van onze medewerkers.

 

Vraag informatie aan

 

Referentie Willem Wilberts

“Langs deze weg wil ik de firma AWIZON een pluim geven voor prima verlopen montage van onze zonnepanelen. Twee monteurs die goed en snel en accuraat hun werk deden. Als ik een cijfer moest geven is het een dikke 10 met een griffel. Ook namens mijn vrouw wil ik jullie daar voor bedanken. ”

Fam. Lekatompessij

In verband met de roerige markt in de zonne-energie kunnen wij tijdelijk geen vaste prijzen aangeven.