Awizon heeft ruim 20 jaar ervaring

Bij de samenstelling en de montage van een zonne-energie systeem komt heel wat kijken. Het hoogst mogelijke rendement is alleen mogelijk door de diverse, technisch complexe onderdelen perfect op elkaar af te stemmen. Hiervoor is uitgebreide productkennis nodig, maar ook langdurige ervaringen met de leveranciers van zonnepanelen en omvormers. 

De expertise van Awizon

In 2003 was Awizon één van de eerste leveranciers van zonne-energie systemen in Noord-Nederland. Met ruim 20 jaar ervaring is Awizon dé specialist in de drie noordelijke provincies op het gebied van  zonne-energie. Vanaf de oprichting houden wij ons uitsluitend bezig met de levering van zonnepanelen en zonneboilers. Voor ons is zonne-energie dus geen bijzaak, zoals bij o.a. installatiebedrijven vaak het geval is. Inmiddels hebben onze vakkundige monteurs ruim 97.500 zonnepanelen geplaatst. Kiest u voor Awizon, dan bent u verzekerd van een leverancier met uitgebreide kennis van zaken. 

 

Referentie Willem Wilberts

“'We hebben sinds een jaar zwarte zonnepanelen van Awizon op het dak liggen. We hebben al meer energie opgewekt dan verwacht! Ik ben dus heel blij dat ik toen voor jullie als installateur heb gekozen. Bij een storm waaide de hele nok van ons huis af, maar de panelen liggen er nog precies bij zoals jullie kundige mensen ze hebben aangebracht.'”

Ben de Geest