Gedegen & eerlijk advies

Het meest optimale zonne-energie systeem begint bij uitgebreid en betrouwbaar advies. Met ruim 20 jaar ervaring is Awizon dé specialist voor maatwerkadvies over zonnepanelen en zonneboilers. Onze kracht schuilt in de sterke combinatie van vakkundige adviseurs op kantoor en gecertificeerde monteurs voor de montage.

De deskundige adviseurs van Awizon

Ons team bestaat uit adviseurs en monteurs met verstand van zaken. Wij staan dagelijks voor u klaar om u te adviseren en begeleiden bij de aanschaf van een zonne-energie systeem. Op basis van uw wensen, digitale luchtfoto's van uw dak en aanvullende informatie geeft  Awizon advies over het voor ú meest optimale zonne-energie systeem met de hoogst mogelijke opbrengst. Onze technisch adviseur komt bij iedere klant thuis om vóór de montage alles nog eens nauwkeurig door te nemen en de meterkast en het beste bekabelingstraject te bekijken.

Wat bedoelt Awizon met gedegen & eerlijk advies? Soms komen onze adviseurs tot de conclusie dat een systeem té weinig rendement op zal gaan leveren, bijvoorbeeld bij te veel schaduw of een ongunstige oriëntatie. Awizon zal in dergelijke situaties altijd adviseren om af te zien van de investering in zonnepanelen. Bij Awizon bent u verzekerd van betrouwbaar advies!

 

 

Awizon is InstallQ installateur     

Awizon beschikt over het keurmerk InstallQ installateur. Dit keurmerk is een erkenning voor zonnestroomsystemen (PV).

 

 

Referentie Willem Wilberts

“'Bedankt Awizon voor het plaatsen van onze zonnepanelen. Vriendelijke mensen en netjes en snel gewerkt!' ”

Fam Kaptein, Klasens en Blenkers uit Hoogeveen