Let op: tijdens de bouwvak (20 juli t/m 16 augustus) zijn wij beperkt bereikbaar! Van 27 juli t/m 2 augustus zijn wij helemaal gesloten.
 • Basis doe-het-samen 6 zonnepanelen met omvormer

  Compleet basis doe-het-samen pakket, 1920 WP vermogen


  € 1.779,- netto investering*
  Bekijk product
 • Basis doe-het-samen 8 zonnepanelen met omvormer

  Compleet basis doe-het-samen pakket, 2560 WP vermogen


  € 2.272,- netto investering*
  Bekijk product
 • Basis doe-het-samen 10 zonnepanelen met omvormer

  Compleet basis doe-het-samen pakket, 3200 WP vermogen


  € 2.705,- netto investering*
  Bekijk product
 • Referentie Willem Wilberts

  “De samenwerking met Awizon was plezierig. Vanaf dag één een goed contact qua voorlichting en wensen en ook gedurende de aansluiting was er een goede samenwerking om te komen tot een goede installatie. Ik ben erg tevreden over de zonnepanelen. We hebben gekozen voor de zwarte panelen die veel rustiger ogen. Aanschaf was duurder maar, maar het oog wil ook wat. We hebben de zonnepanelen gecombineerd met zonneboiler collectoren in dezelfde kleur. We hebben nu een jaar gedraaid. De verwachte opbrengst is gehaald. Middels een internetaansluiting kunnen we precies bijhouden wat de opbrengsten zijn en hoe zich dat vertaald in geld en CO2 besparing. Alles overzichtelijk visueel en begrijpelijk uitgedrukt in niet gereden/bespaarde autokilometers en/of gecompenseerde bomen. We hebben een biologisch akkerbouwbedrijf. Duurzaamheid is een belangrijke pijler in onze bedrijfsvoering. Omdat fossiele brandstoffen en kernenergie niet duurzaam kunnen worden aangewend is het belangrijk dat er andere oplossingen komen m.b.t. het energievraagstuk. Bij onze nieuwbouw is daarmee rekening gehouden. We hebben geen gasaansluiting meer, wekken warmte op met warmtepomp en zonneboiler. Tijdens de ontwerpfase is rekening gehouden met optimale aanwending van zonnestroom. In de toekomst willen we het aantal zonnepanelen uitbreiden om energie neutraal of zelfs leverancier te worden. Het is prettig dat je merkt dat er bij Awizon/Bouma ook wordt nagedacht om dit qua regelgeving en implementatie op een werkbare manier tot stand te laten komen. Achteraf had ik het traject nog iets verder willen doortrekken tot na het proces van aansluiten. Het zoeken en aanmelden van de geleverde stroom bij de afnemer is ook nog een aandachtspunt waar je best een beetje hulp bij kunt gebruiken. We ervaren dat bij Awizon/Bouma veel vakkennis zit die belangrijk is voor goede zonnepaneelsystemen in het verleden, het heden en in de toekomst. Bij een eventuele uitbreiding van de 70 panelen gaan we zeker weer met Awizon in gesprek.”

  Fam. Sipma (biologisch akkerbouwbedrijf)
 • Basis doe-het-samen 12 zonnepanelen met omvormer

  Compleet basis doe-het-samen pakket, 3840 WP vermogen


  € 3.169,- netto investering*
  Bekijk product
 • Basis doe-het-samen 14 zonnepanelen met omvormer

  Compleet basis doe-het-samen pakket, 4480 WP vermogen


  € 3.624,- netto investering*
  Bekijk product
 • Basis doe-het-samen 16 zonnepanelen met omvormer

  Compleet basis doe-het-samen pakket, 5120 WP vermogen


  € 4.035,- netto investering*
  Bekijk product
 • Referentie Willem Wilberts

  “Wij zijn erg tevreden over de installatie en service van Awizon en hebben veel plezier van de zonnepanelen (18 stuks Suntech 210WP) en de Sunny boy die alles perfect bijhoudt. De opbrengst is sinds installatie (januari 2011) 14.670 kWh, oftewel ruim 3200 kWh per jaar. ”

  "Tevreden klant" uit Leeuwarden

Basis doe-het-samen pakketten

Doe-het-zelf? Doe-het-samen!

Awizon biedt, naast het totaalpakket van monteren en installeren, ook het doe-het-samen pakket aan: een combinatie van zelf monteren en tóch gebruik maken van de expertise van het personeel van Awizon. Bij de keus voor een doe-het-samen pakket monteert u zelf de panelen op uw dak; een monteur van Awizon komt vervolgens bij u thuis om het systeem aan te sluiten en in bedrijf te stellen.

Voor de optimale werking is het van groot belang dat het PV-systeem op de juiste wijze wordt aangesloten. Een monteur van Awizon komt daarom bij u langs om:

 -       Een extra groep in de meterkast te plaatsen;

-       Het PV-systeem in de meterkast aan te sluiten(1);

-       Het PV-systeem op de omvormer aan te sluiten(2)

-       Het PV-systeem in bedrijf te stellen.

U bespaart op de montagekosten en bent toch verzekerd van de juiste aansluiting van uw PV-systeem.

(1) De opdrachtgever legt de kabel van de meterkast naar de omvormer aan; Awizon verzorgt de aansluiting van de bekabeling op de omvormer en de meterkast.

(2) De omvormer wordt vóór aansluiting door Awizon door de opdrachtgever aan een wand gemonteerd.

U kunt ook kiezen voor een doe-het-zelf pakket; wij verstrekken dan extra korting op de totaalprijs.

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

Neem contact op