Bedrijven

Awizon heeft ruime ervaring met het plaatsen van (grote) zonne-energie systemen bij bedrijven. Bekijk de afbeeldingen onderaan deze pagina van een deel van de projecten die door ons zijn uitgevoerd.

Als ondernemer kunt u gebruik maken van diverse subsidies en investerings-/aftrekposten bij de aanschaf van zonnepanelen en zonneboilers:

  • SDE++ Subsidie: de Stimulering Duurzame Energie Productie en klimaattransitie levert voor een periode van 15 jaar een opweksubsidie, door middel van een vergoeding voor elke kilowattuur die wordt opgewekt. Voorwaarde hierin is dat u een grootverbruikersaansluiting heeft; groter dan 3x80 Ampère. Het maximale basisbedrag in 2021 is 7,24 eurocent/kWh. N.B. Voor de nieuwe SDE++ ronde, die open staat tussen in 5 oktober tot 11 november, moet de definitieve vormgeving nog bekend worden gemaakt 
  • ISDE Subsidie voor ondernemers: de Investeringssubsidie Duurzame Energie (ISDE) voor ondernemers richt zich op energiebesparende maatregelen en is o.a. toe te passen op zonneboilers. 
  • Energie investeringsaftrek (EIA): 45,5% van de investering kan hiermee worden afgeschreven op de fiscale winst. Deze regeling geldt voor zowel zonnepanelen als zonneboilers
  • KIA - kleinschaligheidsinvesteringsaftrek: voor een investering in zonnepanelen tussen de € 2.401,- en € 328.721,-. De hoogste aftrek heeft u bij een investering t/m € 59.170,-, nl. 28%.

 

Kijk voor meer informatie over deze regelingen op: subsidies en regelingen voor ondernemers.

996 zonnepanelen bij Bouwmaat in Leeuwarden

Klik op de onderstaande afbeeldingen voor meer informatie 

Referentie Willem Wilberts

“Wij zijn erg tevreden over de installatie en service van Awizon en hebben veel plezier van de zonnepanelen en de omvormer die alles perfect bijhoudt. ”

"Tevreden klant" uit Leeuwarden

Referentie Willem Wilberts lorem

“Gerard Kuipers is verkoopadviseur bij Awizon zonne-energie.”

Gerard Kuipers